skip to Main Content
Vi är högkvalificerade
återförsäljare

Med Metabo väljer du en maskin som på ett innovativt sätt förenar högsta kvalitet och tillförlitlig effekt. För att du ska ha största glädje av din produkt fäster vi största vikt vid bästa möjliga service både före och efter köpet.

Nilsson-Rullex AB är en auktoriserad serviceverkstad. Vi registrerar alla maskiner för 36 månaders garanti. Som LiHD-partner och återförsäljare erbjuder vi dig exklusiva fördelar och bästa rådgivning kring allt som rör Metabos finslipade LiHD-batteriteknologi.

Se hela sortimentet i vår produktkatalog!

Maskiner 220V från Metabo

- utrustade med det där lilla extra

Alla maskiner från Metabo är utrustade med tekniker som ger användaren det där lilla extra. Några exempel är Ultra-M-teknologin och autobalanseraren på vinkelslipmaskinerna. Med Metabo Quick-systemet kan du växla mellan olika användningsområden särskilt snabbt och effektivt, eftersom du inte behöver använda några verktyg.

Maskiner batteri från Metabo

- obegränsad frihet under arbetets gång

De batteridrivna apparaterna från Metabo hör till de bästa i världen. Vi vet att professionella användare på byggarbetsplatsen och i verkstaden fäster största vikt vid hög prestanda och effektivitet. Vårt breda sortiment av batteridrivna apparater på mellan 10,8 till 36 V erbjuder både och – och det med råge.

Vi är en auktoriserad serviceverkstad

Vi erbjuder fullservice, förebyggande underhåll och försäljning och samarbetar med kända starka varumärken.

Akuta reparationer på plats eller i vår verkstad, ring 0155-28 52 73

Driftstopp är kostsamt i produktionen och vi högprioriterar alltid akuta behov av reparationer.

Back To Top