skip to Main Content
Elektromekanisk verkstad

Alla slags pumpar, elmotorer och kullager

I vår välutrustade verkstad eller ute hos kund utför våra kunniga verkstadstekniker reparationer och service på alla slags pumpar, elmotorer och byte av kullager oavsett storlek och fabrikat. Vi arbetar problemlösningsorienterat även med reparationer eller lösningar i gränsland till vår egen kärnverksamhet.

Vid varje uppdrag gör vi kostnads- och effektivitetsbedömningar kring reparation kontra ny investering. Är maskinerna komna till åren kan det vara klokt att investera i nya. Vårt reservdelslager är välförsett, vilket ger våra kunder snabbt utförda arbeten och leveranser.

 Vid akuta reparationer – ring vår verkstad på tel 0155-28 52 73

Omlindning elmotorer

Omlindning elmotorer

Vi erbjuder, genom vår elektromekaniska verkstad service och underhåll, omlindningar och reparationer av alla slags el-motorer och elektriska maskiner samt utför även balanseringar med mera.

Elreparationer

Elreparationer

Som elektromekanisk verkstad utför vi elreparationer och service på alla slags pumpar, elmotorer och byten utav kullager, oavsett storlek och fabrikat.

Svetsreparationer

Svetsreparationer

Rullex AB utför svetsreparationer och erbjuder fullservice, renovering och försäljning av nya maskiner samt slitdelar. Vi är en auktoriserad industriverkstad och erbjuder spetskompetens inom svetsteknik och ser oss därför som en del i arbetsprocessen och utbildar på plats vid behov.

Byte av lager

Byte av lager

Med våra noga utvalda samarbetspartners och underleverantörer kan vi erbjuda snabba, skräddarsydda lösningar på bland annat kul- och rullager, glidlager och linjära produkter till lagertillbehör och underhållsprodukter.

Transmission och reparation

Transmission och reparation

Vi arbetar med allt från komponenter till kompletta lösningar inom transmissioner. Produktsortimentet omfattar såväl öppna som slutna transmissioner – allt från rem- till kedjetransmissioner till växlar och elmotorer från flera kända tillverkare.

Vi är en auktoriserad serviceverkstad

Vi erbjuder fullservice, förebyggande underhåll och försäljning och samarbetar med kända starka varumärken.

Akuta reparationer på plats eller i vår verkstad, ring 0155-28 52 73

Driftstopp är kostsamt i produktionen och vi högprioriterar alltid akuta behov av reparationer.

Back To Top